Mijn account is gedeactiveerd

Gemaakt door Yolanda van der Heide, Gewijzigd op Vr, 20 Mrt om 12:16 PM op Jolien Jongerius

Wanneer je account gedeactiveerd is, betekent dit dat je account inactief is en je er niet op kunt inloggen. Je gegevens zijn niet verwijderd. 

Neem contact op met de helpdesk voor het opnieuw activeren van je account. 

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren